Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rembrandtweg 10 C in Noordwijk 2202 AX

Rembrandtweg 10 C

2202 AX Noordwijk
Koopsom € 3.800.000,- v.o.n.

Omschrijving

Resideren in optima forma
Ervaar het leven in uw eigen woonoase
Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 377 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Resideren in optima forma
Ervaar het leven in uw eigen woonoase
Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de ondergaande zon nog op uw gezicht. U ziet de indrukwekkende Hollandse lucht veranderen in een kleurenpalet bestaande uit alle schakeringen oranje, geel en rood. In een schitterend schouwspel. U realiseert zich dat u dit voortaan iedere dag kunt ervaren. Wonen in Residence Opduin prikkelt de zintuigen op alle manieren.
Noordwijk krijgt er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving op directe loopafstand van zee, strand en uitgestrekte duingebieden. Een unieke locatie waar een aangename landelijke rust heerst en die een hoge mate van privacy kent. Een plek die vraagt om gedurfde kleinschaligheid, kleinschaligheid met allure. Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s. Twee luxueuze woongebouwen verbonden via een volledig glazen entreegebouw. Beide panden bevatten vier woonlagen met slechts één appartement per verdieping. In totaal acht exclusieve woonresidenties. De woonoppervlakten variëren van 264 tot 377 vierkante meter. Het geheel is omgeven door een oogstrelende tuin die opgaat in het omringende duinlandschap. Binnen Residence Opduin heeft u alle voorzieningen en comfort binnen handbereik.
De architectuur van de gebouwen is groots, de uitstraling licht, open en eigentijds klassiek, de materialisatie subliem. Hier wordt een exclusieve woonoase gecreëerd waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Tel daar de hoge mate van privacy en veiligheid, de hypermoderne technische voorzieningen en de ongekende service bij op, en een woonbeleving van de allerhoogste klasse is het eindresultaat.
 
 
Type Opduin
In Opduin treft u de grootste en meest royale appartementen van Noordwijk aan, met de
ruimte van een riante villa. Bij Opduin is, net als bij Midduyne, overal natuursteen toegepast.
De kleurstelling van dit pand is met het gebruik van witte en lichtcrème tinten daarentegen
ietwat lichter dan van het naastgelegen gebouw. Op het dak liggen antracietkleurige leistenen,
die een fraai contrast vormen met het koper van de dakkapellen. Opduin kent een perfecte
zonligging op het zuiden. Vanaf het middaguur tot het invallen van de avond kunt u op uw
terras aan de achterzijde de weldaad van de zon ervaren. En last-but-not-least heeft dit
woongebouw aan de voorzijde een fraai uitzicht op zee.
Basisindeling:
 
Rembrandtweg 10a – Noordwijk aan Zee:
BEGANE GROND
Woonoppervlakte (GBO) ca. 375 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 1.013 m3
Oppervlakte tuin ca. 500 m2
 
Rembrandtweg 10b – Noordwijk aan Zee:
EERSTE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 375 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 1.013 m3
Oppervlakte balkon 42 m2
 
Rembrandtweg 10c – Noordwijk aan Zee: (OPTIE)
TWEEDE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 377 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 1.018 m3
Oppervlakte balkon ca. 42 m2
 
Rembrandtweg 10d – Noordwijk aan Zee: (VEROCHT)
DERDE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 360 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 900 m3
Oppervlakte balkon ca. 29 m2
 
 
 
Omgeving:
Residence Opduin is uniek gelegen in historisch duingebied. Op korte afstand van twee Natura 2000-gebieden, met alle rust en ruimte van dien. In het zuiden de Coepelduynen met de witte en grijze duinen, duindoornstruwelen en vochtige duinvalleien; aan de andere kant Kennemerland-Zuid met zijn bloemrijke duingraslanden. In villawijk De Zuid is het sterk geaccidenteerde duinlandschap grotendeels bewaard gebleven en verspreidt het zich door de hele buurt. Dit is mede te danken aan Wijkvereniging De Zuid, die zich hier sterk voor inzet. U treft hier dan ook een grote verscheidenheid aan duinflora en –fauna aan. Lage liguster- en duindoornstruiken en blauwe zeedistel, maar ook beschermde planten als hondskruid. Eveneens kunt u hier vogels waarnemen die in de duinen thuishoren zoals de roodborsttapuit en de braamsluiper. In de hoog opgaande beplanting kunnen zelfs sperwers, buizerds en haviken voorkomen. In dit gebied leven ook andere diersoorten waaronder mol, ree en haas. En u moet niet vreemd opkijken als u vossen, egels, kleurrijke vlinders en zelfs vleermuizen bespeurt. Of de beschermde rugstreeppad en
zandhagedis. En natuurlijk konijnen!
Informatie complex:
Omsloten door een heerlijke duintuin
Uw nieuwe woonresidentie is omgeven door een weelderige tuin die volledig in harmonie is met het omringende oude duinlandschap. De tuin staat in directe verbinding met de terrassen aan de achterzijde van de parterre appartementen. Het merendeel van de bij Residence Opduin behorende tuin is bestemd voor gemeenschappelijk gebruik, in aanvulling op uw eigen privé buitenruimte. De fraaie tuin functioneert niet alleen als sierobject, maar dient door de beslotenheid en privacy ervan tevens als plek voor rust en ontspanning.
 
 
Comfortabel en veilig thuiskomen
De riante inpandige parkeervoorziening van Residence Opduin op niveau -1 is ongeëvenaard. Veilig, comfortabel en uitnodigend als een luxe hotellounge. Bij binnenkomst ontstaat onmiddellijk een gevoel van aangenaam en veilig thuiskomen. De aankleding is exclusief en warm dankzij de afwerking van de wanden, de toepassing van natuurlijke materialen als natuursteen en glas, de stijlvolle wandlampen en de indirecte verlichting.
Het gevoel van veilig thuiskomen wordt nog eens versterkt door de permanente hightech beveiliging. Evenals door het feit dat de lift u vanuit de comfortabel ingerichte lobby van glas in het midden van de parking, rechtstreeks naar uw eigen villa appartement voert. In de stallingsgarage beschikt elke woning over drie uiterst brede parkeervakken. Ook de ruime bergingen en een gebruiksvriendelijke stalling voor fietsen en e-bikes bevinden zich op deze ondergrondse bouwlaag.
 
Algemene omschrijving Residence Opduin
De afbouw van een villa appartement in Residence Opduin is volledig maatwerk. De koper is geheel vrij in de keuze voor indeling en inrichtingsdetails. Deze omschrijving dient dan ook als basis voor die geheel eigen invulling. Voor de standaard invulling van een appartement is uitgegaan van een centrale hal, een woonkamer, een keuken met bijkeuken, een masterbedroom met inloopkast en eigen badkamer met toilet, een tweede slaapkamer met eigen badkamer met toilet, een separaat toilet en een ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer. In iedere woning is dan ook standaard rekening gehouden met een ruime hoeveelheid aan wanden, vloeren met zwevende dekvloeren en verlaagde plafonds. De precieze indeling is geheel aan de koper, de appartementen worden casco, of volledig naar wens afgebouwd, opgeleverd. Voor de keuken en het sanitair zijn ruime bedragen gereserveerd in de vorm van een stelpost. Ook is in de standaard invulling gerekend met een (in de meeste gevallen) toereikende hoeveelheid basisvoorzieningen als wandcontactdozen, lichtschakelaars, verlichting,  domotica, wateraansluitingen, afvoeren, deuren en hangen sluitwerk. De precieze omschrijving van deze standaard invulling en de daarvoor gereserveerde budgetten zijn onderdeel van de verkoopstukken. Bij ieder appartement horen drie ruime parkeerplaatsen in de parkeergarage en een royale berging. Voor het stallen van fietsen is een aparte ruimte beschikbaar, waar ook een mogelijkheid is voor het opladen van e-bikes. Bij de appartementen op de begane grond hoort een ruime tuin. Voor algemeen gebruik is er bovendien een grote gemeenschappelijke tuin.
 
Interieur
Uw appartement zodanig ingedeeld en ingericht dat u zich thuis voelt. Daar komt veel bij kijken. Fijn als één partij u volledig ontzorgt in het interieur. De familie Noorlander werkt al vijftien jaar samen met Martin van Essen keukens & interieurs, die onder meer diverse ruimten van Huis ter Duin ontwierp. De interieurontwerper uit Barneveld heeft ook al een modelkeuken voor één van de appartementen van Residence Opduin ontworpen. “Comfort en luxe, passend bij de leefomgeving. Dat is wat ik voor iedere opdrachtgever wil bereiken. Indeling, kleuradvies, materiaalkeuze, een lichtplan. Aan de hand van een schetsontwerp maken we in overleg een totaalplan, waarin alles op elkaar is afgestemd. Daarna zorgen wij voor complete realisatie. Voor het gehele interieur zijn wij het enige aanspreekpunt”, aldus Martin van Essen.
 
De perfecte stijl is een unieke stijl
Is er een stijl die het werk van Martin van Essen keukens & interieurs typeert? “De meeste interieurs die we ontwerpen zou ik als tijdloos omschrijven”, zegt Van Essen. “Opdrachtgevers willen meestal een interieur dat jaren comfortabel wonen garandeert. In die zin zijn we eerder klantgevoelig dan trendgevoelig. En als iemand een uitgesproken voorkeur heeft voor een klassieke of industriële sfeer, dan is het onze verantwoordelijkheid en uitdaging om dat te realiseren. Als het geheel maar klopt. Tot in detail.”
 
Ontzorgen begint met luisteren
Als een potentiële opdrachtgever de toonzalen van Van Essen bekijkt en in gesprek gaat, begint het voor de interieurontwerper met iets belangrijks: “Luisteren. Als ik dat doe, kan ik mijn werk ook goed doen. Door te luisteren leer ik de opdrachtgever kennen en weet ik wat de wensen zijn. Tot in perfectie ontzorgen en tegelijkertijd de opdrachtgever volledig bij het proces betrekken, dat is de kunst. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
en de beste apparatuur vormen daarbij ons uitgangspunt. Al het vaste meubilair maken we zelf in onze eigen meubelmakerij.”
 
Het gevoel van thuis
Welk interieuradvies zou Martin van Essen nieuwe bewoners van Residence Opduin mee willen geven?
“Misschien cliché, maar volg uw gevoel. Uw interieur moet functioneel zijn, maar bovenal een heerlijke sfeer geven. Een sfeer die bij u past en bij de unieke locatie. Als een interieurontwerper het gevoel geeft dat hij dát kan realiseren, dan zit u goed. En als wij voor u die partij zijn, dan nemen we die eervolle opdracht uiteraard graag aan.”
 

Badkamers
Wanneer het exclusieve badkamers, wellnessruimten of tegelwerk betreft doet de Noorlander Groep een beroep op het Leidse familiebedrijf SJARTEC. Deze samenwerking bestaat al van oudsher. Bij SJARTEC is het ontwerpen van een badkamer of wellnessruimte exclusief maatwerk, afhankelijk van afmetingen, stijl en andere bijzonderheden. De interieurarchitecten van het bedrijf ontwerpen in samenspel met de opdrachtgever en/of diens architect, de perfecte highend badkamer of wellnessruimte. Voor Residence Opduin heeft de onderneming tekeningen en bijbehorende productbeelden van mogelijke badkamerdesigns gerealiseerd. “We zijn er trots op aan dit schitterende project mee te mogen werken! Het is een uniek complex waar iets heel moois gecreëerd kan worden. Onder meer dankzij de vele raampartijen in de badkamer- en wellnessruimten, waardoor er overal daglicht binnenvalt. Bovendien zijn de afmetingen ongekend, zodat zelfs badkamers en wellnessvoorzieningen in één ruimte gecombineerd kunnen worden. Dit maakt het mogelijk de exclusieve wensen van bewoners in te vullen. Voor Residence Opduin hebben we enkele indelingsvarianten van master- en gastenbadkamers ontworpen. Dit uitgebreide voorwerk kan een toekomstige koper veel inspanning uit handen nemen. In dit boekwerk treft u enkele voorbeelden van ons prachtige assortiment aan. Alles wat wij leveren is custom made ambachtswerk en voorzien van een eerste klas afwerking. Perfect maatwerk, dus.
 
Domotica systeem
Comfortabel wonen
Bij vertrek heeft u uw woning laten weten dat u onderweg naar huis bent, zodat uw appartement straks behaaglijk is. U komt thuis en parkeert uw auto in de ruime en aangenaam verlichte parkeergarage. U loopt door de deur en komt in de entreehal. Daar staat de lift al voor u klaar. Ook het systeem in uw woning heeft u herkend, waardoor uw favoriete verlichting brandt bij binnenkomst. En als u dat zo ingesteld heeft is uw muziek hoorbaar. Met een druk op de knop selecteert u moeiteloos nieuwe instellingen voor klimaat, verlichting, muziek en andere apparatuur. “Dit is nog maar een greep uit alle mogelijkheden die het domoticasysteem in uw woning biedt. Dit systeem maakt het mogelijk uw huis volledig aan uw persoonlijke wensen aan te passen om comfortabel te kunnen leven. Uw woning is daardoor op uiterst eenvoudige wijze te bedienen, waar u zich ook bevindt. Bijvoorbeeld via het vaste touchscreen aan de wand of uw smartphone of tablet. InstaVer Systems biedt systeemintegratie voor domoticasystemen en is al jaren een betrouwbare partner van de Noorlande Groep en de hofleverancier van Domotica voor Grand Hotel Huis ter Duin. Aan uw domoticasysteem zijn standaard de klimaatcontrole van uw woning, de zonwering, de beveiligingsinstallaties, de intercom en de toegangscontrole gekoppeld. Dit is uiterst eenvoudig en naar wens uit te breiden naar bijvoorbeeld gordijnen, verlichting, huishoudelijke apparatuur en audiosystemen. Of naar badkamers met private glass om de ramen ondoorzichtig te maken en kranen die op afstand doorgespoeld kunnen worden ter voorkoming van legionella tijdens langere afwezigheid. Domoticatoepassingen kunnen eveneens het (zelfstandig) leven en wonen vergemakkelijken en veraangenamen. De installatie biedt u alle ondersteuning om zo lang mogelijk te blijven wonen in uw eigen appartement. Met alle oplossingen op domoticagebied staat InstaVer Systems klaar om van uw woonhuis uw droomhuis te maken.”
Beveiliging
Geavanceerd toegangscontrolesysteem
Alle binnen- en buitendeuren zijn uitgerust met een geavanceerd toegangscontrolesysteem. Hiermee zijn deuren alleen toegankelijk voor degenen die daartoe geautoriseerd zijn.
Bij oneigenlijk gebruik wordt de beveiliging automatisch gealarmeerd. Via camerabeelden kan de situatie snel worden ingeschat zodat onmiddellijk gehandeld kan worden.
 
Eigen inbraakcentrale
Elk appartement beschikt over een eigen inbraakcentrale. Deze is aangesloten op bewegingssensoren in de woning en
magneetcontacten aan ramen en deuren. De particuliere inbraakcentrale staat in verbinding met het centrale gebouwbeheersysteem. Daardoor kan alarmopvolging snel afgehandeld worden. Dat geldt ook in geval van eventuele storingen aan de inbraakcentrale
 
Brandalarmering
Alle ruimten in het gebouw zijn voorzien van intellifente multisensor rookmelders en aangesloten op de meest geavanceerde brandmeldcentrale van Siemens. Valse rookmeldingen zijn hiermee uitgesloten. In geval van brand of rook worden bewoners direct gealarmeerd via de ingebouwde Slow-whoop. Tegelijk is op de touchscreens in alle appartementen zichtbaar waar de brand/rook zich bevindt.
 
Camera’s en speedgate
Bavak Beveiligingsgroep levert naast het toegangscontrolesysteem de camera’s en speedgates. Deze ultrasnelle vouwhekken openen en sluiten in slechts drie seconden! U hoeft met uw auto dus nooit tot stilstand te komen of te vrezen voor ongewenste indringers.
 
Alarmknoppen
Overal in het complex zijn alarmknoppen aangebracht waarmee de beveiliging gewaarschuwd kan worden.
 
Noodstroom
Alle cruciale installaties en preferente elektragroepen worden beschermd door een noodstroomvoorziening in de vorm van een UPS. Bij een stroomonderbreking neemt deze direct de stroomvoorziening over. Dit betekent dat Residence Opduin grotendeels autonoom kan functioneren.
 
Sprinklers
In de parkeergarage zijn sprinklers aangebracht.
 
Technische installatie en duurzaamheid
De technische installaties zijn bij Residence Opduin eveneens uniek te noemen. Met onder meer vloerverwarming en –koeling, energie-uitwisseling, ventilatie met 100 procent verse buitenlucht, het ultieme warmwatersysteem, perfecte isolatie en zonnepanelen is het gebouw volledig op de toekomst voorbereid. Deze uitermate geavanceerde duurzame
installaties zorgen voor energiebesparing én maximaal comfort. Daarbij wordt alles centraal geregeld en beheerd via het KNX-gebouwbeheersysteem. Het enige wat u hoeft te doen, is op uw touchscreen aan de wand, of op uw smartphone of tablet aan te geven wat u wilt. Om vervolgens alleen maar te genieten. Warmerdam Installatietechniek uit Noordwijkerhout, waarmee de Noorlander Groep al jarenlang samenwerkt, is gevraagd zorg te dragen voor ontwerp, aanleg en serviceonderhoud van al deze werktuigbouwkundige installaties.
 
Unieke energiebesparende verwarming en koeling
Binnen de appartementen is elk vertrek uitgerust met de meest geavanceerde vloerverwarming en –koeling. Om op ieder moment van de dag een aangenaam en behaaglijk klimaat te creëren. De warmte en koude hiervoor worden op een uiterst innovatieve wijze aan de aardbodem onttrokken. Dit gebeurt via een ingenieus bodemgebonden warmtewisselaarsysteem. Additioneel beschikken de woningen nog over verwarming en koeling via een luchtwarmtepompinstallatie. Bijzonder is dat de appartementen via dit systeem onderling energie
uitwisselen, waardoor verspilling voorkomen wordt. Met maximale duurzaamheid maximaal comfort leveren, is hier immers het uitgangspunt.
 
100 procent verse buitenlucht
Altijd frisse lucht in de woning en tegelijk energie besparen, dat wil toch iedereen. Er is hier dan ook gekozen voor een luchtbehandelings- ofwel ventilatiesysteem waarmee het hele gebouw 100 procent verse buitenlucht toegevoerd krijgt. Om energie te besparen wordt een kruisstroomwisselaar ingezet. Die trekt verse lucht van buitenaf aan en voert warme of koude lucht af. De energie die daarbij vrijkomt, wordt hergebruikt en koelt of verwarmt al naar gelang de omstandigheden. Omdat er altijd verlies van warmte of koude optreedt, blijft ondersteuning met behulp van de vloerverwarming of -koeling daarbij wel nodig.
 
Ongestoord genieten van milieuvriendelijk warm water
Voor het verkrijgen van heerlijk warm tapwater bijvoorbeeld om te douchen, is een andere hypermoderne techniek toegepast. Normaliter wordt sanitair warm water opgewekt met behulp van warmtepompen die een milieubelastend
koelmiddel bevatten. Hier worden echter tapwaterwarmtepompen ingezet die voorzien zijn van CO2. Dit natuurlijke koudemiddel is hiervoor uitermate geschikt, omdat het bij toepassing in een gesloten systeem geen afbraak van de ozonlaag veroorzaakt. En derhalve volledig onschadelijk voor het milieu is. Tevens kunnen de bewoners dankzij de
hydrofoorinstallatie, ongestoord gebruik maken van hun buitengewone rainshower. Zelfs wanneer iedere bewoner op hetzelfde tijdstip van een grote hoeveelheid warm water wil genieten. Het hydrofoor systeem is een onderdeel van de waterinstallatie waardoor de waterleidingdruk in het gebouw constant blijft.
 
Energieopwekking via zonnepanelen
Zonnepanelen ontbreken evenmin. Ze zijn op het dak gesitueerd en met de hiermee opgewekte energie worden de algemene voorzieningen compleet gevoed. Daarbij valt te denken aan lift, terreinverlichting en ventilatie in de
parkeerlounge. Residence Opduin bevat verregaande geavanceerde technische voorzieningen. Voorzieningen die er in ruime mate toe bijdragen dat deze schitterende woonresidentie ruimschoots op de toekomst voorbereid is.
 
Serviceniveau van een vijfsterren hotel
 
Dit serviceniveau gaat zelfs nog een stap verder. Als koper heeft u toegang tot het hightech gebouwbeheersysteem dat alle technische faciliteiten bevat. Gebouw gebonden installaties zoals verlichting, temperatuur of alarm binnen uw
woning kunt u zeer eenvoudig bedienen via een touchscreen aan de wand. Zelfs op afstand is dit mogelijk. Hiervoor hoeft u slechts te beschikken over een smartphone of tablet. Wilt u nog extra domoticatoepassingen, het kan allemaal. Eventuele storingen of alarmeringen worden door de Noorlander Groep 24/7 op afstand opgevolgd en afgehandeld. Maar ook voor wifi, internet telefonie en netwerkbeveiliging kunt u bij ons terecht. Met deze grenzeloze service en het uitgebreide facility management stelt de Noorlander Groep alles in het werk om uw leven in Residence Opduin zo gerieflijk en comfortabel mogelijk te maken. Binnen Residence Opduin staat alles in het teken van zorgeloos resideren, gemak en luxe. Hier kunt u te allen tijde gebruik maken van optimale vijfsterren service en faciliteiten. Van private dining met een sterrenchef tot housekeeping en butlerdienstverlening. Heeft u behoefte aan privévervoer of boodschappenservice? Eenmalig, regulier of permanent? De medewerkers van ons Facility Team verzorgen het graag voor u. Via één centraal telefoonnummer is voor u alles binnen handbereik.
 
Woord projectontwikkelaar
 
“Na oplevering begint het pas”  zegt Johan-Jordi Noorlander over het ultieme woonresort Residence Opduin. Hij behoort tot de derde generatie van de Noorlander Groep. Een familiebedrijf dat zich bezighoudt met bouw, projectontwikkeling, exploitatie van vastgoed en horeca. En al ruim dertig jaar eigenaar en exploitant van het
gerenommeerde Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Van origine een familie met gastvrijheid en kwaliteit in het DNA.
 
“Wij willen met Residence Opduin niet alleen vastgoed ontwikkelen. Met deze exclusieve woonresidentie richten wij ons op mensen die maximale luxe en het wonen in grote villa’s gewend zijn. Mensen die belang hechten aan privacy, veel ruimte, het wonen met gelijkgestemden en die qua comfort niet willen inboeten. Echtparen, alleenstaanden, ouderen en gezinnen met  kinderen kunnen in dit bijzondere wooncomplex een heerlijk thuis vinden.
 
Hoogste segment
Wij hebben de plannen voor Residence Opduin ontwikkeld, omdat wij merken dat er vraag naar is. Niet alleen vanuit de markt, maar zelfs binnen onze eigen familie. Voor mijn ouders zochten wij een passende woonresidentie in het hoogste segment. Maximaal beveiligd, met de meest geavanceerde faciliteiten en optimaal comfort. Omdat een dergelijke selecte woonvorm in Nederland niet te vinden is, hebben wij als Noorlander Groep besloten deze zelf te ontwikkelen, op een van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust. In dit boekwerk treft u informatie aan over meerdere facetten van Residence Opduin. Van de architectuur, materialisatie en kleurstellingen tot de artist impressions van interieur en exterieur. Van de state-of-the-art beveiliging, de fenomenale parkeerlounge, de meest geavanceerde technische voorzieningen en het onderhoud daarvan tot de high-level serviceverlening. Tevens wordt ter inspiratie een aantal leveranciers met hun innovatieve producten, ontwerpen en ideeën gepresenteerd. Dit zijn partijen op het gebied van beveiliging, interieur, keukens, badkamers/wellness, domotica en installatietechniek. Betrouwbare partners waarmee de Noorlander Groep al vele jaren samenwerkt en die in staat zijn topkwaliteit te leveren. Uiteraard zijn de suggesties in dit boekwerk geheel vrijblijvend en verplichten ze de koper tot niets.
 
Maatwerk
Binnen Residence Opduin staan uw wensen en behoeften centraal. Wij als Noorlander Groep dragen zorg voor de technische basisinfrastructuur en voorzieningen. Bijzonder is dat deze volledig naar eigen wens en behoefte
uitgebreid en aangepast kunnen worden. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Dat geldt eveneens voor de grenzeloze service die wij bieden. Voor het onderhoud en optimaal functioneren van alle hightech faciliteiten
zorgt de Noorlander Groep natuurlijk ook. Kortom, wij stellen alles in het werk om uw leven in Residence Opduin zo gerieflijk, zorgeloos en comfortabel mogelijk te maken.
 
Als een hotel
Wonen met alle comfort en gemakken van een hotel, bewoners ontzorgen, dat is waarnaar wij streven. Onze unieke relatie met de koper stopt niet na de verkoop, maar begint dan pas. We leggen de lat hoog, dat zit in ons DNA, maar we weten uit ervaring dat we het kunnen. We willen voor de bewoners het ultieme woongenot creëren, waarbij we niet één, maar zoveel stapjes extra zetten als nodig zijn.”
 
Woord architect
 
Gerben van Manen van het Noordwijkse architectenbureau Van Manen heeft met het ontwerpen van Residence Opduin een niet alledaagse opdracht voltooid van een veeleisende opdrachtgever. Een opdrachtgever voor wie alleen ‘perfect’ goed genoeg is. De architect noemt Residence Opduin dan ook ‘een buitengewoon prestigieus project’. Dankzij de intensieve samenwerking met de Noorlander Groep is het ontwerp van dit villa appartementencomplex in het hoogste segment tot stand gekomen. Uniek voor Nederland en een eyecatcher voor Noordwijk. Residence Opduin hebben wij ontworpen als twee stoere gebouwen, die zich presenteren als grandeur uitstralende villa’s. Stoer door de verhouding tussen open en gesloten delen en tussen modern en klassiek. Grandeur dankzij de stijlvolle en rijke detaillering en de ongekend luxe materialisatie.
 
Transparantie
De twee vierlaags woongebouwen bevatten in totaal acht villa appartementen met rondom lichtinval. Per verdieping één woonresidentie waar het riante woonoppervlak van het type Midduyne varieert van 264 tot 297 m2. Voor de woonresidenties van het type Opduin varieert het woonoppervlak zelfs van 360 tot 377 m2. Beide panden zijn gekoppeld via een volledig glazen volume. Hierin bevinden zich de hoofdentree en een trappenhuis met een liftschacht van glas. Vanuit dit transparante deel worden op elke woonlaag twee appartementen ontsloten. Het
volume hebben we zo licht mogelijk gehouden. Alsof beide gebouwen los staan, maar toch familie van elkaar zijn.
 
Noordwijkse stijl
Het ontwerp hebben we gebaseerd op de Noordwijkse stijl. Daaraan ligt de architectuur van de Franse badplaats Deauville ten grondslag. Deze architectuurstijl kenmerkt zich door een duidelijke detaillering met veranda’s, erkers, dakkapellen, verschillende kapvormen met steile kappen en betimmering in de nok ter verfraaiing van de gevel. Architectuur die een ouderwets gevoel van vakantie in een mondaine badplaats oproept. Een mix van klassieke Franse en Noordwijkse chic, die tevens hypermodern is. De vormgeving reflecteert deze stijl en is tegelijk van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Overal overwegend wit-, crème-, beige- en bruintinten. En een zorgvuldige detaillering die wordt uitgevoerd in duurzame, kwalitatief superieure en onderhoudsarme materialen. Aan de binnenzijde heeft u maximale vrijheid uw woonresidentie zelf in te delen. Van wellnessruimte tot huisbioscoop, van kinderspeelkamer tot bibliotheek, de mogelijkheden zijn ongekend.
 
Uitnodigend
Ondergronds staat een riante parkeerlobby rechtstreeks in verbinding met het transparante entreegebouw. Het kleur- en materiaalgebruik zorgt hier voor een warm welkomstgevoel. Dit uitnodigende gevoel ervaart u overal binnen
Residence Opduin, van het binnenrijden in de parkeerlobby tot het betreden van uw eigen villa appartement.”
 
 
Van vissersdorp tot ‘bloemenbadplaats van Europa’
 
Geschiedenis van Noordwijk
Noordwijk groeide van vissersdorp uit tot mondaine badplaats. De eerste sporen van menselijke aanwezigheid voeren terug tot tweeduizend voor Christus. Toen het dorp Noordwijk werd gesticht bestond de populatie naar alle waarschijnlijkheid uit vissers. Op de locatie van het huidige Grand Hotel Huis ter Duin stond in 1444 de eerste ‘vierboet’. Een verhoogde vuurplaats die dienst deed als vuurtoren. In de loop der eeuwen kwam de kruidenteelt op. Noordwijk groeide in de achttiende en negentiende eeuw uit tot Nederlands’ belangrijkste kruidencentrum. Daarna nam de bloembollenteelt het over. In die periode was strandbezoek iets voor de elite, vanwege de reinigende werking van zeewater en de frisse schone zeelucht. Zo werd Noordwijk een badplaats voor de welgestelden. De unieke combinatie van strand en kleurige bollenvelden maakte dat Noordwijk uitgroeide tot ‘Bloemenbadplaats van Europa’.
 
 
Alles binnen handbereik
Noordwijk heeft nog steeds die geweldige grandeur waarbij de sfeervolle charme van het vroegere vissersdorp met de pittoreske vissershuisjes nog altijd is terug te vinden. In Noordwijk en directe omgeving zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels zijn er in overvloed. Luxueuze speciaalzaken en ambachtelijke winkeltjes vindt u in de Hoofdstraat direct achter de boulevard. Supermarkten en winkelcentra bevinden zich in de nabijheid van uw woonresidentie. Dat geldt eveneens voor de medische voorzieningen. Dankzij steden als Leiden en Den Haag in het achterland met ultramoderne ziekenhuizen en gezondheidscentra, is daarbij in alles voorzien. Daarnaast kent Noordwijk een bloeiend uitgaansleven voor jong en oud. Met een langgerekte boulevard, een aaneenschakeling
van gezellige terrassen, sfeervolle strandpaviljoens, excellente restaurants en een keur aan tophotels.
 
Actief leven? Sport- en recreatiefaciliteiten zijner in overvloed. Golf, tennis, watersport, u kunt het allemaal in de naaste omgeving in ruime mate beoefenen. Omgeven door een veertien kilometer lang zandstrand, robuuste duingebieden, uitgestrekte bossen en kleurrijke bollenvelden is Noordwijk eveneens de perfecte uitgangslocatie voor het maken van lange fiets-, wandel- en paardrijtochten.
 
Noordwijk is centraal gelegen tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag. Alle drie de steden liggen op hooguit dertig autominuten afstand. Op cultureel gebied is in Noordwijk en omgeving altijd iets te doen, en befaamde theaters en musea zijn van hieruit binnen handbereik. Noordwijk zelf is wellicht wat kleinschalig van opzet. Maar door de centrale ligging zijn alle grootstedelijke gemakken, inclusief Schiphol Amsterdam Airport, op een steenworp afstand.
 
Geschiedenis locatie
Op de plek van uw exclusieve woonresidentie waren voorheen twee historische panden uit het begin van de wintigste eeuw gesitueerd, te weten Pension Midduyne en Hotel Opduin. Hier verbleven gasten van alle pluimage. Beide gebouwen zijn in het jaar 2000 eigendom van de Noorlander Groep geworden. Vanaf die tijd werden er stagiairs en medewerkers van Grand Hotel Huis ter Duin geherbergd, die in het hotelvak werden opgeleid. Met Residence Opduin zal op een moderne wijze excellent gastheerschap worden voortgezet.
 
De Noorlander Groep wil met het realiseren van Residence Opduin op deze locatie het optimale hotelgevoel met de
bijbehorende superieure service nieuw elan inblazen. Ditmaal volledig aangepast aan de eisen en normen van vandaag. Met één verschil: de gasten worden nu permanente bewoners.
 
Het kleinschalige vierdaags complex bestaat uit twee grote villa’s met dezelfde naamgeving als hun voorgangers, Midduyne en Opduin. Twee qua vormgeving en afmetingen enigszins afwijkende panden, die via een glazen entreegebouw met elkaar verbonden zijn en zo een harmonieuze eenheid vormen. Mede dankzij de natuurstenen
gevels, de accenten van witgekleurd hout en de hoogwaardige afwerking is de vormgeving van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Dakkapellen met daken waarvan het roodachtig koper een warme gloed uitstraalt. Beglazing met roeden en geprofileerde klossen die de goten dragen. Door het gebruik van natuursteen, leisteen, hout en glas is de materialisatie van beide woongebouwen identiek. De kleurstelling en detaillering daarentegen zijn verschillend.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 3.800.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 377 m² Gebouwgebonden buitenruimte 42 m² Overige inpandige ruimte 12 m² Inhoud 1013 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening en zonnecollectoren Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk en brandveiligheid Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Buitenzonwering, Lift, Zonnecollectoren, Glasvezel kabel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring