Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Rembrandtweg 12 C in Noordwijk 2202 AX

Rembrandtweg 12 C

2202 AX Noordwijk
Koopsom € 3.000.000,- v.o.n.

Omschrijving

RESIDEREN IN OPTIMA FORMA
Ervaar het leven in uw eigen woonoase
Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de ondergaande zon nog op uw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 297 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

RESIDEREN IN OPTIMA FORMA
Ervaar het leven in uw eigen woonoase
Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de ondergaande zon nog op uw gezicht. U ziet de indrukwekkende Hollandse lucht veranderen in een kleurenpalet bestaande uit alle schakeringen oranje, geel en rood. In een schitterend schouwspel. U realiseert zich dat u dit voortaan iedere dag kunt ervaren. Wonen in Residence Opduin prikkelt de zintuigen op alle manieren.
Noordwijk krijgt er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving op directe loopafstand van zee, strand en uitgestrekte duingebieden. Een unieke locatie waar een aangename landelijke rust heerst en die een hoge mate van privacy kent. Een plek die vraagt om gedurfde kleinschaligheid, kleinschaligheid met allure. Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s. Twee luxueuze woongebouwen verbonden via een volledig glazen entreegebouw. Beide panden bevatten vier woonlagen met slechts één appartement per verdieping. In totaal acht exclusieve woonresidenties. De woonoppervlakten variëren van 264 tot 377 vierkante meter. Het geheel is omgeven door een oogstrelende tuin die opgaat in het omringende duinlandschap. Binnen Residence Opduin heeft u alle voorzieningen en comfort binnen handbereik.
De architectuur van de gebouwen is groots, de uitstraling licht, open en eigentijds klassiek, de materialisatie subliem. Hier wordt een exclusieve woonoase gecreëerd waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Tel daar de hoge mate van privacy en veiligheid, de hypermoderne technische voorzieningen en de ongekende service bij op, en een woonbeleving van de allerhoogste klasse is het eindresultaat.

Type Midduyne
In de vergelijking groot - groter - grootst is Midduyne van de twee woongebouwen groter en beslist royaler dan die van andere gestapelde woningbouwprojecten. Midduyne is uitgevoerd in natuursteen in contrasterende wit- en beigetinten. Het gebouw heeft een leistenen dak waarvan de roodbruine kleur perfect harmonieert met het roodkoper van de dakkapellen. Ook de zonligging is subliem. Met de ochtendzon aan de voorzijde en de zon op het zuiden aan de achterzijde, kunt u de hele dag volop genieten.

Basisindeling:
Rembrandtweg 12a – Noordwijk aan Zee: (VERKOCHT)
BEGANE GROND
Woonoppervlakte (GBO) ca. 285 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 767 m3
Oppervlakte tuin ca. 400 m2

Rembrandtweg 12b – Noordwijk aan Zee:
EERSTE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 295 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 797 m3
Oppervlakte balkon ca. 34 m2

Rembrandtweg 12c – Noordwijk aan Zee: (OPTIE)
TWEEDE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 297 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 802 m3
Oppervlakte balkon ca. 34 m2

Rembrandtweg 12d – Noordwijk aan Zee:
DERDE VERDIEPING
Woonoppervlakte (GBO) ca. 264 m2
Hoogte 2,70 meter
Inhoud ca. 660 m3
Oppervlakte balkon ca. 32 m2

Omgeving:
Residence Opduin is uniek gelegen in historisch duingebied. Op korte afstand van twee Natura 2000-gebieden, met alle rust en ruimte van dien. In het zuiden de Coepelduynen met de witte en grijze duinen, duindoornstruwelen en vochtige duinvalleien; aan de andere kant Kennemerland-Zuid met zijn bloemrijke duingraslanden. In villawijk De Zuid is het sterk geaccidenteerde duinlandschap grotendeels bewaard gebleven en verspreidt het zich door de hele buurt. Dit is mede te danken aan Wijkvereniging De Zuid, die zich hier sterk voor inzet. U treft hier dan ook een grote verscheidenheid aan duinflora en –fauna aan. Lage liguster- en duindoornstruiken en blauwe zeedistel, maar ook beschermde planten als hondskruid. Eveneens kunt u hier vogels waarnemen die in de duinen thuishoren zoals de roodborsttapuit en de braamsluiper. In de hoog opgaande beplanting kunnen zelfs sperwers, buizerds en haviken voorkomen. In dit gebied leven ook andere diersoorten waaronder mol, ree en haas. En u moet niet vreemd opkijken als u vossen, egels, kleurrijke vlinders en zelfs vleermuizen bespeurt. Of de beschermde rugstreeppad en
zandhagedis. En natuurlijk konijnen!
Informatie complex:
Omsloten door een heerlijke duintuin
Uw nieuwe woonresidentie is omgeven door een weelderige tuin die volledig in harmonie is met het omringende oude duinlandschap. De tuin staat in directe verbinding met de terrassen aan de achterzijde van de parterre appartementen. Het merendeel van de bij Residence Opduin behorende tuin is bestemd voor gemeenschappelijk gebruik, in aanvulling op uw eigen privé buitenruimte. De fraaie tuin functioneert niet alleen als sierobject, maar dient door de beslotenheid en privacy ervan tevens als plek voor rust en ontspanning.

Comfortabel en veilig thuiskomen
De riante inpandige parkeervoorziening van Residence Opduin op niveau -1 is ongeëvenaard. Veilig, comfortabel en uitnodigend als een luxe hotellounge. Bij binnenkomst ontstaat onmiddellijk een gevoel van aangenaam en veilig thuiskomen. De aankleding is exclusief en warm dankzij de afwerking van de wanden, de toepassing van natuurlijke materialen als natuursteen en glas, de stijlvolle wandlampen en de indirecte verlichting.
Het gevoel van veilig thuiskomen wordt nog eens versterkt door de permanente hightech beveiliging. Evenals door het feit dat de lift u vanuit de comfortabel ingerichte lobby van glas in het midden van de parking, rechtstreeks naar uw eigen villa appartement voert. In de stallingsgarage beschikt elke woning over drie uiterst brede parkeervakken. Ook de ruime bergingen en een gebruiksvriendelijke stalling voor fietsen en e-bikes bevinden zich op deze ondergrondse bouwlaag.

Algemene omschrijving Residence Opduin
De afbouw van een villa appartement in Residence Opduin is volledig maatwerk. De koper is geheel vrij in de keuze voor indeling en inrichtingsdetails. Deze omschrijving dient dan ook als basis voor die geheel eigen invulling. Voor de standaard invulling van een appartement is uitgegaan van een centrale hal, een woonkamer, een keuken met bijkeuken, een masterbedroom met inloopkast en eigen badkamer met toilet, een tweede slaapkamer met eigen badkamer met toilet, een separaat toilet en een ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer. In iedere woning is dan ook standaard rekening gehouden met een ruime hoeveelheid aan wanden, vloeren met zwevende dekvloeren en verlaagde plafonds. De precieze indeling is geheel aan de koper, de appartementen worden casco, of volledig naar wens afgebouwd, opgeleverd. Voor de keuken en het sanitair zijn ruime bedragen gereserveerd in de vorm van een stelpost. Ook is in de standaard invulling gerekend met een (in de meeste gevallen) toereikende hoeveelheid basisvoorzieningen als wandcontactdozen, lichtschakelaars, verlichting, domotica, wateraansluitingen, afvoeren, deuren en hangen sluitwerk. De precieze omschrijving van deze standaard invulling en de daarvoor gereserveerde budgetten zijn onderdeel van de verkoopstukken. Bij ieder appartement horen drie ruime parkeerplaatsen in de parkeergarage en een royale berging. Voor het stallen van fietsen is een aparte ruimte beschikbaar, waar ook een mogelijkheid is voor het opladen van e-bikes. Bij de appartementen op de begane grond hoort een ruime tuin. Voor algemeen gebruik is er bovendien een grote gemeenschappelijke tuin.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 3.000.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 297 m² Gebouwgebonden buitenruimte 34 m² Overige inpandige ruimte 12 m² Inhoud 802 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening en zonnecollectoren Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk en brandveiligheid Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Buitenzonwering, Lift, Zonnecollectoren, Glasvezel kabel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring