Mijn favorieten

Onbezorgd uw huis verkopen

Uw huis is uniek. Dus als u uw huis gaat verkopen, zoekt u een aanpak die daarbij past. Wanneer u ons inschakelt, bepalen wij samen met u de beste strategie, zoals het bepalen van een optimale verkoopprijs.
 

Voor een onuitwisbare eerste indruk maken we gebruik van professionele fotografie en met een mix van marketingmiddelen brengen wij uw huis daarna volop onder de aandacht. De bezichtigingen die daarop volgen begeleiden we graag en bij Bonnike geldt afspraak is afspraak. 


Deskundig advies en begeleiding tijdens het gehele traject vinden wij vanzelfsprekend. Zo weet u zeker dat uw huis optimaal van eigenaar wisselt.
 

In het kort zijn dit de stappen die we doorlopen:

  • bepalen van de vraagprijs 
  • bepalen van de verkoopstrategie
  • bepalen van een marketingplan (o.a. Funda, social media, app, professionele verkoopbrochure) 
  • het verkoopklaar maken van uw huis met behulp van professionele verkoopstyling.(*)
  • de bezichtigingen
  • de onderhandelingen
  • het notariële traject

Nieuwsgierig naar wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 
 

Wij zijn aangesloten bij de VBO, de snelstgroeiende brancheorganisatie van Nederland! 
 

(*) Marianne Wallaart | Perfect2style.nl 
 

Ik ben Marianne Wallaart en verkoopstyliste onroerend goed.
 

Mijn doel is huiseigenaren te ondersteunen in het verkoopproces van hun te koop staande woning. Met een objectieve blik bekijk ik uw woning door de ogen van een potentiële koper en ziet alles wat een verkoop in de weg kan staan. Als bewoner ervaart u uw eigen huis namelijk heel anders dan iemand die uw woning komt bezichtigen. Wonen is totaal iets anders dan verkopen. 
 

Marianne_Foto_1 Marianne_foto_2

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw woning op de juiste manier wordt gepresenteerd. De presentatie van alle positieve en karakteristieke eigenschappen van de woning moeten er voor zorgen dat er interesse
 

ontstaat, zodat het maken van een afspraak voor een bezichtiging een logisch gevolg is. Op het moment dat de kijkers de woning bezichtigen en er door de verkoopstyling een lichte, sfeervolle en harmonieuze lifestyle is neergezet, zal uw woning voor de aspirant koper snel ‘eigen’ voelen.
 

Kijkers die ‘thuis’ komen kopen!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring