Mijn favorieten

Nieuws

Maatregelen met betrekking tot Coronavirus
Geplaatst op: 20 maart 2020
Zorg voor elkaar en voor jezelf.
Noordwijk wordt steeds mooier!
Geplaatst op: 18 november 2016
Onze maandelijkse nieuwsbrief staat weer online
Akkoord plannen Alexander Hotel en Residence
Geplaatst op: 18 november 2016
De eigenaren van het Alexander Hotel en de vertegenwoordigers van de wijkverenigingen De Zuid en de Vereniging Duinterrein De Laitterie en de Stichting De Zuid Next Generation zijn het eens over de plannen voor het hotel en het appartementencomplex Residence.
START VERKOOP PROJECT “HOF VAN HOLLAND”
Geplaatst op: 18 november 2016
Tijdens de jaarlijkse Tuinenmarkt in Noordwijk – Binnen, op 14 en 15 juni a.s., wordt onder de veranda van het voor Noordwijk en omgeving zo bekende “Hof van Holland” een presentatie getoond van dit unieke en gevarieerde project.
HYPOTHEEKRENTE 5 JAAR VAST LAAGSTE PUNT IN 30 JAAR
Geplaatst op: 18 november 2016
De laagste 5 jaar vaste hypotheekrente is gedaald tot een absoluut minimum. In de zomer van 2005 was de laagste hypotheekrente met 3,15% al erg laag. Vanaf eind 2013 is deze opnieuw sterk gaan dalen tot het minimum van 2,65% op dit moment. Wil je binnenkort een huis kopen of hypotheek oversluiten, neem dan ook de vijf jaar vaste hypotheekrente mee als keuzeoptie. 
Hypotheekrente daalt verder
Geplaatst op: 18 november 2016
De gemiddelde hypotheekrente is gedaald, nadat enkele geldverstrekkers de rente op een aantal specifieke rentevastperiodes hebben verlaagd.
Restschuld ook mee onder NHG
Geplaatst op: 18 november 2016
Huizenbezitters kunnen binnenkort bij verkoop van hun woning hun restschuld meefinancieren in een nieuwe hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. De regels hiervoor worden op verzoek van het kabinet per 1 januari door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) aangepast.
Nieuwe Leegstandwet op 1 juli van kracht
Geplaatst op: 18 november 2016
Het wordt voor woningbezitters eenvoudiger om een te koop staande woning tijdelijk te verhuren. De huurprijs is vrij overeen te komen tussen de eigenaar-verhuurder en tijdelijk huurder en is niet langer gebonden aan een maximale huursom.
Ook Rabobank ziet bodem in woningmarkt
Geplaatst op: 18 november 2016
Economen van de Rabobank verwachten dat een bodem voor de Nederlandse woningmarkt in zicht is. Volgend jaar zouden de huizenprijzen al kunnen gaan stabiliseren.
Dit meldt de Rabobank woensdag in een kwartaalbericht.
'10 redenen waarom de huizenmarkt aan gaat trekken
Geplaatst op: 18 november 2016
Het omslagpunt waar kopen aantrekkelijker wordt dan huren, is ruim bereikt. Dat is volgens FD-journalist Marco Groot een van de redenen waarom de huizenmarkt binnenkort aan gaat trekken. In zijn column noemt hij er nog negen.
Keerpunt op woningmarkt!!
Geplaatst op: 18 november 2016
De Eigen Huis Marktindicator, die het vertrouwen op de woningmarkt meet, beleeft de grootste stijging sinds het begin van de metingen in april 2004. De Marktindicator stijgt in mei met 6 punten van waarde 57 naar 63. Daaruit concludeert Vereniging Eigen Huis dat er sprake is van een trendbreuk.