Mijn favorieten

START VERKOOP PROJECT “HOF VAN HOLLAND”

Tijdens de jaarlijkse Tuinenmarkt in Noordwijk – Binnen, op 14 en 15 juni a.s., wordt onder de veranda van het voor Noordwijk en omgeving zo bekende “Hof van Holland” een presentatie getoond van dit unieke en gevarieerde project.

Op dat moment start de verkoop van de woningen en is aldaar een zeer informatieve flyer af te halen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf deze dag ook melden bij Bonnike Makelaardij. 

Het project

Het project “Hof van Holland” ligt op een unieke locatie in Noordwijk. Het is gelegen tussen de prachtige Voorstraat en de verrassende Offemweg, op slechts enkele minuten lopen van het gezellige winkelgebied van Noordwijk-Binnen.

De herontwikkeling van deze eeuwenoude restaurant-hotellocatie en de achterliggende gebouwen gebeurt met passie en respect voor de geschiedenis van de plek. De nieuwbouw krijgt gevarieerde en historische architectuur- elementen waardoor het Hof één geheel wordt. 

Het totale plan wordt een zeer aantrekkelijk woongebied met een hofjesachtige structuur en ruimte voor veel groen. De hofjes worden gecreëerd rondom 2 luxe appartementen (ca. 210m2 en 216m2), 2 hofwoningen (beide ca. 104m2), 6 herenhuizen (van ca. 125m2 tot 202m2) en 12 studio’s/ appartementen (ca. 37m2 tot 70m2). 

Op de begane grond van het voormalige hotel-restaurant, aan de zijde van de Voorstraat, wordt een binnen dit plan en haar omgeving passend grand café gerealiseerd.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring