Noordwijk

Max Liebermannstraat 18 PENTH.
€ 2.495.000 k.k.

Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-0
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-1
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-2
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-3
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-4
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-5
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-6
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-7
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-8
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-9
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-10
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-11
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-12
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-13
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-14
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-15
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-16
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-17
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-18
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-19
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-20
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-21
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-22
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-23
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-24
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-25
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-26
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-27
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-28
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-29
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk foto-30
Bekijk 31 foto's
Bekijk 31 foto's
Bekijk 31 foto's

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

In de vooral (parkeer) rustige nieuwbouwwijk “Duineveld” ligt dit prachtige uniek gelegen moderne penthouse met een voor Noordwijk zeldzaam weids uitzicht op de direct aangrenzende bollenvelden, het landschapspark en speeleiland, de duinbosrand en het historische Noordwijk Binnen met de kenmerkende eeuwenoude kerken. Het penthouse is centraal gelegen tussen Noordwijk-binnen en Noordwijk aan Zee, direct naast de duinbosrand, op maar 5 tot 10 minuten loopafstand van strand, zee en duinen, het uitgaansgebied en de gezellige Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee. Met dit penthouse bezit u de voor Noordwijk unieke combinatie van rust en recreatie in één.

U kunt dit penthouse eenvoudig ook inrichten als vijfkamer appartement. Het penthouse beschikt dan nog steeds over een zeer ruime living aangrenzend aan het 60 m2 terras, tweede slaapkamer eveneens grenzend aan het terras met in de nabijheid een ruime tweede badkamer met toilet, een ruime ouderslaapkamer met aansluitend een walk-in closet en luxe badkamer, derde en vierde slaapkamer, een gastentoilet, technische ruimte, een wasruimte en berging. Voor deze indeling wordt verwezen naar de optionele plattegrond voor deze situatie.

Het penthouse met een oppervlakte van circa 232 m2 maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementengebouw genaamd “Duinhuys en Zeehuys”, opgeleverd in 2021 en ligt op de 5e verdieping van het gebouw Zeehuys. Het appartement beschikt over een zonnig terras van 60 m2 gelegen op het zuidwesten. Het appartement maar ook het terras waarborgt privacy en rust en maken het door de aanwezige glazen pergola voor u mogelijk gedurende het gehele jaar te genieten van het unieke prachtige vrije uitzicht. Het appartement is voorzien van de laatste technieken op het gebied van elektra, verlichting, internet en muziek. Het appartement is duurzaam gebouwd en wordt gasloos verwarmd. Verder beschikt het appartement over maar liefst twee eigen parkeerplekken welke zijn geplaatst in de directe omgeving van de lift en een zeer ruime berging van circa 10 m2 met inbouw maatwerk bergkasten ook gevestigd in de nabijheid van de lift naar het appartement.

Het appartement is inclusief meubels geheel ontworpen door een binnenhuis architect en beschikt over een alarmsysteem, is geheel voorzien van Demotica verlichting, Sonos geluidsinstallatie met in elke ruimte inbouw muziekspeakers welke allen apart zijn aan te sturen, internet met diverse versterkpunten aangesloten op een uitgebreid router en switchsysteem. Het appartement in originele staat beschikt verder over een zeer ruime 130 m2 living met bijkeuken aangrenzend aan het 60 m2 terras, ruime ouderslaapkamer met aansluitend walk-in closet en luxe badkamer, 2e slaapkamer, een gastentoilet, technische ruimte, een wasruimte en berging. Elke kamer in het appartement is voorzien van een ruim aantal wandcontactdozen met data punten en op strategische plekken zijn vloerpotten met contactpunten voor data en elektra geplaatst. Het gehele appartement is voorzien van zeer ruime maatwerk inbouwkasten ontworpen in de stijl van het appartement, zeer strakke wandafwerking gebruik makend van de kleurencollectie van het Rijksmuseum en een spanplafond van Plameco met door het gehele appartement ingebouwde spots en op strategische locaties ingebouwde verlichte LED-eilanden. De plafonds zijn verder door het gehele appartement voorzien van schilderijrails zodat al uw schilderijen op de vele hiervoor beschikbare plekken op de door u gewenste locatie kunnen worden geplaatst. De verlichting door het gehele appartement is dimbaar. Tenslotte is het gehele appartement voorzien van gordijnkoven welke in de woonkamers tevens zijn verlicht middels op afstand bedienbare dimbare LED verlichting ten einde de sfeer te verhogen. Ook is het gehele appartement voorzien van een keramische parketvloer met vloerverwarming (per ruimte regelbaar) en plinten in dezelfde uitvoering als de vloer. De vloer loopt naadloos door en heeft geen drempels. Het appartement is geheel voorzien van kiepkantelramen welke aan alle zijden zijn voorzien van op afstand bedienbare zonnescreens aan de buitenzijde van het appartement. Tenslotte is het appartement gasloos (met uitzondering van de gashaard) want het beschikt over een luchtwater warmte pomp met een boiler van 400 liter met zonnepanelen in deze tijden van hoge gasprijzen niet onprettig. Vanzelfsprekend heeft het appartement een energie label A.

Het riante gastentoilet bestaat uit een inbouw wandcloset (Geberit), urinoir (Geberit) en maatwerk wastafelmeubel met twee deuren, waskom en wandkraan.

In de ruime living van maar liefst circa 130 m2 is opgenomen een woonkeuken, bijkeuken, eet- en zitgedeelte met een doorkijk gashaard ingebouwd in een maatwerkkast voorzien van een inbouw flatscreen TV, een kastendeel en een aparte zitruimte waarin door de huidige eigenaren een vleugel is geplaatst. De raampartijen van de living (allen kiepkantel) geven aan alle zijden van het penthouse een prachtig uniek uitzicht.

De zeer ruime woonkeuken met meer dan voldoende bergingsmogelijkheden, uitgevoerd in de unieke Rijksmuseum kleuren met een ruime robuuste houten eetbar met aangrenzend het natuurstenen kookeiland met spoelbak (Reginox, onderbouw, Miami Gun Metal) bevat onder meer de volgende inbouwapparatuur.
- Miele inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem
- Miele magnetron-oven
- Miele oven
- Miele vaatwasser
- Miele inbouw wijnklimaatkast
- AEG koelkast
- AEG diepvriezer
- Quooker Combi+ en Cube

Het eetgedeelte biedt plaats aan een riante eettafel momenteel geschikt voor acht personen. Het eetgedeelte geeft een uniek wijds uitzicht middels de erker en aangrenzende ramen op het balkon maar ook op het aan het appartement aangrenzende bollenveld en landschapspark.

De grote woonkamer met de ruim opgezette zithoek is voorzien van een maatwerk kast met ingebouwde doorkijk gashaard van meer dan twee meter en ingebouwd flatscreen TV. Aan de andere kant van deze maatwerk kast is een apart zitgedeelte gerealiseerd waar nu de vleugel is geplaatst. Aangrenzend aan het zitgedeelte is een door de binnenhuis architect ontworpen ruim maatwerkkastengedeelte gemaakt met voldoende ruimte voor berging en decoratie.

Vanuit de openslaande deuren komt u op het riante 60 m2 balkon met een pergola met glazen schuifwanden met rondom zonnescreens zodat u het gehele jaar ook op het balkon kan genieten van het unieke uitzicht. Het dak van de pergola heeft een kiepkantel dak voorzien van verlichting. Het balkon is voorzien van grote grijze plavuizen, plantenbakken en een waterornament. U kunt het balkon behalve middels de openslaande deuren ook middels twee separate uitgangen voorzien van kiepkanteldeuren benaderen. Tenslotte zijn op het balkon diverse elektra en verlichtingspunten geplaatst die u vanuit het appartement kunt aansturen.

In de bijkeuken is een maatwerk keukenblok geplaatst met spoelunit met warm en koud water en een ruime maatwerk voorraadkast.

Het appartement beschikt over een zeer royale ouderslaapkamer met twee ruime maatwerk garderobekasten, één voor beide ouders geplaatst in een aparte ruimte. Daarnaast is de ouderslaapkamer voorzien van een luxe badkamer. De badkamer bestaat uit een ingebouwde nis, een ruime inloop douche met ingebouwde Sunshower en regendouche, een luxe wastafelmeubel met vier laden en twee wandkranen, een grote spiegel met ingebouwde verlichting en maatwerk opbergkast. In de badkamer bevindt zich ook een aparte toiletruimte met inbouw wandcloset (Geberit). Ook de ouderslaapkamer is voorzien van een Plameco spanplafond met een ingebouwd verlicht LED eiland met ingebouwde muziekboxen aangestuurd met de Sonos muziekinstallatie. In het plafond zijn de gordijnkoven ingebouwd.

Op de overloop is een aparte waskamer met aansluiting voor een was- en droogmachine, een maatwerk kast voor het opbergen van onder meer de strijkplank, wasmiddelen en wasmanden.

Naast de ouderslaapkamer is er nog een slaapkamer voorzien van een Plameco spanplafond met ingebouwde spots, schilderijrails en ingebouwde muziekboxen aangestuurd door de Sonosmuziekinstallatie en voldoende elektra, data en internetpunten. In het plafond van de slaapkamer zijn gordijnkoven ingebouwd.

Het appartementengebouw beschikt over een inpandige garage gelegen tussen beide appartementengebouwen met parkeergelegenheid voor maar liefst twee auto’s (parkeerplaatsen 3 en 4) waarvan één is voorzien van een laadpaal met de mogelijkheid voor het plaatsen van een extra laadpaal (de aansluiting is reeds aanwezig). Alle parkeerplaatsen zijn geplaatst dicht bij de lift van het gebouw Zeehuys.
Aansluitend bij de parkeergarage is de ruime 10 m2 berging geplaatst. Ook de berging ligt dicht bij de lift naar uw appartement. In de berging zijn maatwerk wandkasten gemaakt.
Het appartement beschikt over zes zonnepanelen op het algemene dak.

De vraagprijs voor het appartement bedraagt: € 2.495.000,-- kosten koper.

Servicekosten: € 528,46 per maand.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 2.495.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 528
Servicekosten
€ 528
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Max Liebermannstraat 18 PENTH.
Postcode
2202 EG
Plaats
Noordwijk

Bouw

Soort appartement
Penthouse, Appartement
Woonlaag
5
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 229m²
Inhoud
ca. 757m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV-Kabel, Buitenzonwering, Lift, Airconditioning, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd, HR-glas
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Tuin
Zonneterras
Schuur
Inpandig
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Inpandig, Parkeerplaats
Capaciteit
2

Locatie

[ { "address": "Max Liebermannstraat 18", "zipCode": "2202 EG", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2400803, "lng": 4.4385019, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk plattegrond-0
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk plattegrond-1
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk plattegrond-2
Max Liebermannstraat 18 PENTH., Noordwijk plattegrond-3

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp of bel

071-3619365

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms