Beoordelingen

Beoordelingen

Tevreden klanten daar steven wij naar!
Lees hier de feedback van onze opdrachtgevers!

Verkoop gemiddelde 9.6

Beoordelingen (81)
9
Beethovenweg 5 A
Zeer plezierig en hoge snelheid van verkoop door groot netwerk in Noordwijk. Goede foto's en en juiste tekst
9
Huis ter Duinstraat 44 C
Supersnelle reactie op 1e contact. Binnen 1 dag was alles geregeld. Deze makelaar weet wat er speelt op de huizenmarkt. Zeer veel kennis van zaken. Vriendelijke medewerkers op het kantoor. De uitstraling van het eigen kantoor was medebepalend voor een eerste aanvraag.
10
Spoelhoren 19
Goede begeleiding, deskundig en persoonlijk bij koop en verkoop. Geen poespas en mooie worden maar een degelijk advies met uitstekend resultaat.
10
Langevelderweg 149
Voor de derde keer in korte tijd, gebruik gemaakt van deze Makelaar. Ze hebben weer de service en expertise geleverd waar ze bekend om staan! Wij zullen ze aan iedereen aanraden
9
Hoofdstraat 1 C
Prima begeleiding van makelaar Jim Glasbergen, goed op de hoogte gehouden in het verkoopproces met uiteindelijk een prima resultaat tot gevolg. Veel werk uit handen genomen tot aan het Transport aan toe. Duidelijke afspraken te maken over elkaars verwachtingen
10
Obliehoren 43
Erg blij met het verloop en super begeleiding van Jim! Geen vraag te veel en hij staat echt voor je klaar. Wij kunnen Jim en Bonnike absoluut aanbevelen
9
Dr. Hadriaan van Neslaan 86
De makelaar is goed geïnformeerd over de markt, is integer en flexibel. Probeert voor de verkoper een reëel plaatje te creëren, waardoor mogelijk tegenvallers worden geëlimineerd.
9.3
Derk Bolhuisstraat 70
Contact liep er prettig. Af en toe nog meer updates zou helemaal top zijn. Kennis van de markt, de deskundigheid en het harde werk wat is verzet is echt top!
9
Groot Hoogwaak 216
Deskundig, snel, goed prijsadvies, niet over de top gaan vragen was voor ons belangrijk, Uitstekende kennis van de lokale markt.
10
Vanaf het eerste contactmoment tot aan de verkoop, hebben Philip en Jim ons nauw bijgestaan binnen het gehele verkoopproces. Met hun kennis van de bestaande markt en brede netwerk, hebben zij ons ontzorgd op alle vlakken. Van taxatie tot de oplevering, alles was perfect geregeld. Met deze positieve ervaring en het mooie eindresultaat kunnen wij Bonnike Makelaardij zeker aanbevelen.