verkoop

Verkoop

U wilt uw woning verkopen, iets wat wij dagelijks doen. Van kennismaking tot advies en bezichtiging tot onderhandeling. Ons team staat klaar om u in elke fase van de verkoop te begeleiden en ontzorgen.

Verkopen met vertrouwen
 

1

Kennismaking

De intake is het startpunt. Wij komen bij u langs om uw woning of bedrijfspand te bekijken en op dat moment kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Uiteraard vertellen wij u meer over ons kantoor, onze diensten, wat wij voor u kunnen betekenen en hoe het gehele verkoopproces precies in zijn werk gaat.

2

Plan van aanpak

Na ons bezoek gaan wij aan de slag om een verwachte opbrengst te berekenen. Wij adviseren u en bepalen samen met u de strategie die past bij uw object en wensen. Wij stellen een verkoopplan op waarin wij onze aanpak met u delen. Dan ligt de keuze bij u.

3

Presentatie

Zichtbaarheid is alles. Het professionele presentatiepakket van Bonnike Makelaardij bestaat uit een fotoreportage, een video, drone, 360 graden foto’s, plattegronden en een pakkende verkooptekst. De mix van ons brede (social media) netwerk, mooie presentatie en diverse marketingkanalen zorgt ervoor dat uw object goed vindbaar is, zowel online als offline. Online zijn wij toonaangevend op Bonnike.nl, Funda en speciale woningwebsite. Tevens is de etalage aan de Grent een blikvanger waar uw woning een prominente plaats krijgt.

4

Gegevens verzamelen

Bij elke woning hoort documentatie. Hiermee kunt u denken aan: Eigendomsbewijs, kadastrale informatie, inmeetrapport, energielabel, eventuele VvE documentatie. Deze documentatie verzamelen wij in een online dossier, een overzichtelijke manier om de kandidaat koper te informeren.

5

Bezichtigingen

Het mooiste van ons vak! De eerste potentiële kopers melden zich en wij plannen, in overleg met u, de bezichtigingen in. Wij stellen uw woning open en geven iedereen de ruimte en tijd om uw woning te bekijken en te beleven. Het is belangrijk iedereen zo goed mogelijk te informeren maar ook het gevoel van “thuis” te geven. Elke woning heeft haar eigen unieke eigenschappen die wij als geen ander kunnen benadrukken. Deze ervaring helpt de kijker in het nemen van zijn/haar beslissing.

6

Onderhandelingen

Er is geboden. Tactisch en doordacht voeren wij, in overleg met u, de onderhandeling. Hierin streven wij naar het beste en hoogst haalbare resultaat. Hier komt emotie bijkijken. U verkoopt immers uw woning. Wij zijn er om u te adviseren en te focussen op de doelstelling. Maar u bent uiteindelijk degene die de beslissing maakt voor welke prijs wij de woning definitief gaan verkopen.

7

Definitieve koop

Wij bereiden de koopovereenkomst voor en laten deze door u en de koper controleren en tekenen. Dan is er nog een moment van drie dagen wettelijke bedenktijk. Na deze drie dagen is de koop definitief of is het nog wachten tot het termijn van de ontbindende voorwaarden is verstreken. Daarna is de koop definitief rond en voor ons tijd om de TE LAAT stickers te plakken en de woning als verkocht van de markt te halen.

8

Overdracht

Samen met de kopers doen wij een eindinspectie van uw woning. Wij doen een ronde door de woning en nemen de meterstanden op. Dan is het tijd om naar de notaris te gaan om de leveringsakte te ondertekenen. Uw woning is definitief verkocht.

Verkoop 1

Vrijblijvende waardebepaling

Eerst de waarde
weten van uw object?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of bedrijfspand? Vraag gerust een vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen graag bij u langs.

Waardebepaling

Verkoop 2

Te Laat

Begeleiding van kennismaking tot overdracht

Wilt u uw woning verkopen omdat u groter of juist kleiner wilt gaan wonen, vanwege de liefde of werk? Wat de reden ook is, een woning verkopen is niet zomaar iets. Dan kiest u voor een partij die goed aanvoelt, bij u past, de markt kent en met ziel en zaligheid het hele proces begeleidt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp of bel

071-3619365

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms