Bedrijfs onroerend goed (BOG)

Bij huisvesting van uw bedrijf is Bonnike Makelaardij uw partner. Wij begeleiden u bij de aankoop, verkoop en/of verhuur van uw bedrijfspand.

BOG

BOG

Uw expert in verkoop en verhuur

Bent u in het bezit van commercieel vastgoed en wilt u dit verhuren of verkopen? Ook daar kan Bonnike Makelaardij uw partner zijn. Met een hoop kennis en schat aan ervaring zijn ook wij de juiste partner om uw bedrijfs onroerend goed te verhuren of te verkopen. Het gehele traject vanaf het aanbieden van het object op de markt middels het onderscheidende presentatiepakket van Bonnike Makelaardij tot de onderhandelingen over de huur-/koopvoorwaarden tot het opstellen van de overeenkomst behoren tot onze werkzaamheden. U volledig ontzorgen van a tot z, dit is waar wij als team van Bonnike Makelaardij naar streven.

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp of bel

071-3619365

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms