Stille verkoop

Wilt u nog even wachten met het aanbieden van uw woning aan het grote publiek? Wij zorgen ervoor dat uw woning vertrouwelijk aangeboden wordt aan alleen serieuze potentiële kopers uit ons brede netwerk. Wij vertellen u er alles over in een vrijblijvend verkoopgesprek.

Over ons

Stille verkoop

Profiteer van ons uitgebreide netwerk

U als eigenaar kan de voorkeur hebben om de woningverkoop ‘stil’ te houden. Soms heeft u als eigenaar nog niet iets anders en wilt u in verkoop als het u past, maar heeft u liever niet dat iedereen dit kan zien. Stille verkoop is daarvoor de ideale oplossing.

Tijdens deze manier van verkoop, komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine selectie van potentieel geïnteresseerden. Uiteraard zal er ook geen ‘te koop bord’ in de tuin komen. Bonnike Makelaardij biedt stille verkoop aan omdat uw wens de onze is. Vaak kiezen we voor deze optie bij exclusieve woningen, waardoor de privacy van de verkoper zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Tijdens een stille verkoop gaan wij heel doelgericht op zoek naar de beste koper voor uw woning, die we vaak hebben in ons uitgebreide netwerk. De woning zal niet verschijnen op woningwebsites of op onze socials. Wij sturen de beknopte informatie, die nieuwsgierigheid moet wekken alleen naar ons grote netwerk, collega makelaars en woningzoekers in het hogere segment.

Profiteer van ons uitgebreide netwerk

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp of bel

071-3619365

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms