aankoop

Aankoop

Huizen gaan over mensen. Over u en een plek die bij u past, waar u zichzelf kunt zijn en thuis voelt. Waar u kunt werken en ontspannen. Met ons grote netwerk en kennis van de regio zijn wij er van overtuigd dat we ook voor u de juiste woning of bedrijfspand kunnen vinden.

Aankoop­begeleiding

1

Kennismaking

Graag leren wij u kennen om te weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen bij u langs, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wij vertellen u hoe het zoek- en aankoopproces er bij ons uit ziet en wat het voordeel voor u is om een aankoopmakelaar in de hand te nemen.

2

Zoekopdracht

U wilt die speld in de hooiberg, wij vinden hem voor u! Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste woningen, ook als deze in de stille verkoop staan.

3

Bezichtigingen

Wij hebben het perfecte huis gevonden en gaan bezichtigen. U laat uw gevoel en emotie spreken, wij kijken kritisch naar de woning. Wat is de bouwkundige staat, zijn er belastende erfdienstbaarheden en/of bijzondere zaken? Op basis daarvan geven wij u advies.

4

Advies & Onderhandeling

U wilt overgaan tot aankoop. Wij bepalen samen de tactiek, adviseren en onderhandelen voor u. Onze jarenlange ervaring en expertise zetten wij graag in, voor iets dat wij dagelijks doen. Is het bod geaccepteerd dan controleren wij de koopovereenkomst en letten uiteraard op de details en kleine lettertjes.

5

Overdracht

Het laatste en leukste stukje van dit traject. U wordt definitief de eigenaar van een nieuwe woning! Samen met u doen wij een eindinspectie en krijgt u nog alle ins and outs van de woning uitgelegd. Als alles goed is verlopen, gaan wij door naar de notaris om de leveringsakte definitief te ondertekenen en u te feliciteren!

Over ons

Over ons

Wij staan voor u klaar!

Heeft u graag een expert aan uw zijde als het gaat om de aankoop van een woning. Iemand die aan de hand van uw wensenlijst een passende woning vindt, de onderhandelingen voor u doet zodat u de juiste prijs betaalt en u helpt met de verdere afwikkeling van de aankoop? Ons team van bevlogen en goed opgeleide specialisten staat voor u klaar.

Over ons

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Whatsapp of bel

071-3619365

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms